Årsstämma 2023

Den 27 november höll vår bostadsrättsförening årsstämma i medlemslokalen.

Årsstämman samlade 30 deltagare. Medlemmarna godkände årsredovisningen för 2022-2023 och beviljade den avgående styrelsen ansvarsfrihet. Ordföranden sedan nio år tillbaka, Rolf Björk, avgick och detsamma gjorde sekreteraren Anna Jarméus, som tillträdde 2021. 

Två nya ledamöter valdes in styrelsen, Carina Sjögren, ordförande och Annika Alsterlind, sekreterare. Övriga ledamöter, Boban Ivanovic, Ann-Charlotte Jönsson, samt suppleanterna Efraín Guerrero och Henrik Connolly Bull omvaldes. Även revisorn Yvonne Johansson omvaldes, och till ny revisorsuppleant valdes Tomas Kjellgren. Till Valberedning valdes Anders Stenström och Daniel Svensson.

Efter årsstämmoförhandlingen bjöds på kaffe och välsmakande räkmacka.

/Styrelsen

One thought on “Årsstämma 2023
  1. Everett

    I am now not sure the place you are getting your info,
    but good topic. I needs to spend some time learning much more
    or working out more. Thank you for fantastic info I used to be looking for this information for my mission.

    11 januari 2024 Reply
Lämna ett svar

Your email address will not be published.