Köhantering

Här kommer svar på de frågorna som dök upp på stämman gällande köhantering för parkeringsplatser och garage:

De som står i kö och har ikryssat att de prenumererar på utskick får ett mail när en plats publiceras som matchar med de kriterier de valt med informationen om att de kan gå in och intresseanmäla sig. Har man inte denna ruta ikryssad så får man inget mail. Man kan logga in på Mitt Riksbyggen och gå till Bilplatser och förråd och vidare till Köportalen och där se vilken kö man står i och genom att klicka på kön så kan man fylla i om man önskar att prenumerera på utskick.

Den digitala kön är baserad på att man har en mailadress då information, erbjudanden och kontrakt skickas per automatik via mail. Har man ingen mailadress så får man be en anhörig om hjälp.

Ibland krånglar länken till platsen i mailet, då kan man som boende bara logga in på Mitt Riksbyggen och gå till Bilplatser och förråd och intresseanmäla sig därifrån. OBS. det händer att när man slussas från Mitt Riksbyggen till Köportalen så loggas man ut, därför kan man behöva logga in igen (uppe till höger) om det inte dyker upp någon plats att söka.

Styrelsen

Lämna ett svar

Your email address will not be published.